Thursday, August 20, 2009

FREEMASON!


Untuk post kali ini saya akan menulis tentang mengenal musuh kita iaitu FREEMASON!

Tentang Freemason ini anda boleh banyak baca di internet. Tapi untuk posting ini saya akan cuba menulis seringkas mungkin berkaitan pertubuhan ini.

FREEMASON didalangi oleh DAJJAL. Ia satu pertubuhan rahsia yang telah disertai oleh orang-orang berkuasa dunia, termasuk ketua-ketua negara berpengaruh di dunia. Tujuan FREEMASON ialah untuk membina haikal Sulaiman di tapak masjidil Aqsa dan menakluki dunia. Tapi halangan untuk cita-cita si DAJJAL ini ialah ISLAM! Sebab itu lah mereka dari dulu sedaya upaya untuk memecah belahkan ISLAM dan menyebabkan orang ISLAM berperang sesama saudara! Mereka ini sangat licik dalam membuat perancangan.

SAUDARA SEPERJUANGANKU SILA AMBIL PERHATIAN!

Saya akan tunjukkan bagaimana mereka cuba menakluki dunia!


ILLUMINATI adalah cabang kepada FREEMASON! Mereka menggunakan permainan Ilusi untuk menakluki dunia... MATA ialah tempat serangan mereka kerana MATA merupakan jendela hati. Bagaimana? Antara ahli freemason yang terkemuka ialah steven spielberg dan penghasil filem-filem besar dunia. Mereka menggunakan filem dan media untuk memperbodohkan dunia. Bila manusia lihat filem-filem tersebut sedikit sebanyak akan mempengaruhi fikiran bawah sedar manusia... dan akan masuk menjadi norma masyarakat setempat secara halus! Inilah cara mereka menyampaikan dakyah serta permainan ilusi mereka kepada dunia. Contohnya; mereka ingin membodohkan dunia mengatakan tentera US adalah yang terhebat, mereka cipta cerita seperti RAMBO. Dah orang kita percaya bahawa askar US hebatnya seperti RAMBO secara tak langsung telah menanamkan rasa takut dan rendah diri kepada mereka yang tidak memahami permainan ILUSI mereka ini. Lihatlah sekeliling anda.... apa yang terjadi pada anak bangsa kita? mereka sudah pun terpengaruh dengan ilusi-ilusi tersebut... sungguh menyedihkan situasi ini! Mereka cipta macam-macam hiburan untuk melalaikan kita...


Saya AMANAHKAN kepada ahli fisabilillah yang membaca artikel ini untuk menyampaikan kepada saudara seperjuangan kita yang lain! Ini kerana ramai yang tidak sedar yang kita sedang dipermainkan oleh golongan-golongan dajjal ini.


Klik link untuk mengetahui buah salam freemason:
http://www.youtube.com/watch?v=Sk2L5mcJgYk

Klik link untuk mengetahui simbol rahsia Freemason:
http://www.youtube.com/watch?v=4P1rxW1TJ0c&NR=1


Untuk memerangi mereka, kita perlu mengenali mereka dulu. Saya akan kemukakan sedikit maklumat freemason kepada anda:


(rajah satu)

Menurut kajian yang dilakukan oleh beberapa pengkaji, simbol dan maksud tersirat yang terkandung dalam gambar di atas ialah seperti berikut:

1. 13 tingkat piramid, di mana nombor 13 selalu dikaitkan sebagai nombor yang tidak bertuah (akan tetapi, ianya bertuah hanya untuk kumpulan mereka sahaja).

2.Simbol mata satu (Eye of Providence), ditafsirkan oleh barat sebagai tuhan yang sentiasa melihat kelakuan manusia. Bagi umat Islam, ianya merupakan simbol dajjal.

3.Penguasaan regim zionist/yahudi yang belum selesai (simbol mata satu dilihat belum bercantum dengan 13 tingkat piramid tersebut)

4.Kedatangan "penyelamat" kepada zionist/yahudi yang ditunggu-tunggu. Apabila simbol mata satu bercantum dengan 13 tingkat piramid, maka "penyelamat" (sebenarnya dajjal atau antichrist) sudah datang.

5.NOVUS ORDO SECLORUM, bermaksud "A new order of the ages.", akan tetapi boleh juga disama ertikan dengan maksud "New World Order".

6.ANNUIT COEPTIS, bermaksud "Approve Undertake". Erti yang mudah ialah "He approves (or has approved) [our] undertakings."

7.THE GREAT SEAL. Simbol piramid dengan mata satu ini merupakan bahagian belakang cop mohor atau Great Seal of the United States.

8.MDCCLXXVI, bermaksud 1776 iaitu tahun kelahiran organisasi Bavarian Illuminati (Order of the Illuminati) yang diasaskan oleh Adam Weishaupt. Illuminati ialah golongan tertinggi dalam hirarki pertubuhan Freemason.

9."IN GOD WE TRUST…..ONE" (Rajah 2). Kepercayaan kepada tuhan yang satu. Masalahnya, pemahaman tentang ‘tuhan’ tersebut dibawa oleh Amerika. Jadi, ayat sebenar yang sepatutnya berbunyi begini "IN GOD DAJJAL WE TRUST…..ONE" (kerana dajjal amat meminati konsep One World Religion, One World Government, iaitu agenda New World Order).

10.ONE (1) membawa erti "Yang Satu (Dajjal)". Bagi masyarakat kristian barat (yang hanya melihat dari sudut hadapan sahaja), mereka menganggap ONE ialah kedatangan Jesus sebagai penyelamat di masa hadapan. Hanya wang kertas satu dollar saja yang terlibat dan tidak pula bagi wang kertas yang lain. Ini disebabkan wang kertas lain bernilai (sebagai contoh) USD10, USD50, USD100 (angka yang tertera di dalamnya). Maka, lebih "bertenaga" sekiranya menggunakan wang kertas berangka 1 (USD1).


Rajah2 - Bahagian Belakang Wang Kertas Satu Dollar Amerika.Rajah 3 - Great Seal of the United States (Gambar kiri: bahagian hadapan Great Seal.Gambar kanan: bahagian belakang Great Seal)

FREEMASON PENANG ---> http://www.rpwlodge.com/

Antara kelab yang cover freemason ialah Lions Club International dan Rotary International. Mereka bergerak untuk khidmat sosial untuk mengaburi mata... Ini bukan cerita rekaan, sila download slide powerpoint berikut:
http://www.saintsalive.com/freemasonry/uncoveringfreemasonry.ppt

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails